عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

وزیر راه: پروازی برای اربعین نداریم

وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا هیچ پروازی برای ایام اربعین به کشور عراق نداریم و در مسیر تردد هوایی عراق تنها مقامات دولتی عراقی جا به جا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر طبق اعلام پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران اظهار داشت: احترام به خانواده باید تبدیل به یک فرهنگ شود تا بتوانیم با جان و دل به سالمندان احترام بگذاریم چرا که آن‌ها گنجینه‌ای ارزشمند با کوله باری از تجربه هستند.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح هفت پروژه راهداری در استان تهران که در محل آسایشگاه کهریزیک آئین بهره برداری آن انجام شد، اظهار داشت: این پروژه‌ها یا افتتاح شده یا در حال افتتاح هستند که نقش موثری در کاهش بار ترافیکی جاده‌ها دارند. بنده شخصا از وضعیت راه‌های استان تهران به شدت شاکی بودم و همواره بهبود وضعیت این راه‌ها را مطالبه می‌کردم.

وی ادامه داد: به همین خاطر به صورت شبانه‌روزی وضعیت پروژه‌های راه‌های استان تهران را از مدیرکل راهداری استان تهران و مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران و مدیر عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از طریق تلفن و یا پیامک پیگیری می‌کنم.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: با وجود آنکه محدودیت‌های اعتباری داشته‌ایم، اما به دلیل آنکه نگاه به استان تهران یک نگاه ویژه‌ای است و تردد در آن بسیار زیاد است، باید هرچه سریعتر این پروژه‌ها را به مرحله اجرایی می‌رساندیم.

اسلامی با بیان اینکه ما در دو بخش گسترش ظرفیت داشته‌ایم گفت: با همکاری پلیس راه و پلیس راهور توانسته‌ایم این پروژه‌ها را به اتمام برسانیم و شاهد کاهش بار ترافیکی بوده‌ایم.

به گفته اسلامی تهران قطب بزرگ جمعیت و حمل و نقل است و همواره با افزایش ظرفیت در این حوزه رو به رو هستیم تا بتوانیم تقاضا‌های سنگین در این حوزه را پاسخگو باشیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با افتتاح قطعه اول آزادراه تهران-شمال و همچنین افتتاح پروژه‌هایی در جاده هراز، چالوس و فیروزکوه در سال ۹۸ بخش عمده‌ای از ترافیک کاهش داشت، افزود: با اجرای این پروژه‌ها گسترش ظرفیت مدنظر به مرحله اجرایی رسید.

وی با بیان اینکه به این شکل تردد‌ها در استان روان‌تر شده است با اشاره به افتتاح ادامه اتوبان همت - کرج در راستای گشایش ظرفیت‌ها در این بخش، تصریح کرد: کنارگذر جنوبی تهران به طول ۱۵۷ کیلومتر یکی دیگر از پروژه‌ها در این زمینه است که با ایجاد مسیر‌های فرعی و سایر دسترسی‌ها طول این کنار گذر به ۲۲۰ کیلومتر می‌رسد و هم اکنون در مراحل پایانی قرار دارد و تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و با افتتاح این مسیر شاهد روان‌تر شدن ترافیک در این محور خواهیم بود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در حوزه نگهداری راه‌ها به قطعه اول پل سیمان تا پل شهرستان شهرک واوان در اتوبان قم اشاره کرد و گفت: این پروژه از نظر بنده مردود بود و پایین‌ترین کیفیت‌ها را داشت که باید هرچه سریعتر از گسترش ظرفیت در این بخش در جهت بهبود این پروژه استفاده کرد که با پیگیری‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هم اکنون شاهد بهبود و توسعه این پروژه هستیم.

اسلامی افزود: با توجه به توسعه این بخش‌ها و همچنین توسعه مسیر‌های همجوار، امیدواریم تسهیل در تردد‌ها را در این بخش ایجاد کنیم و شاهد روان‌سازی ترافیک‌های عبوری در این بخش باشیم.

اسلامی همچنین به تقاطع غیر هم سطح شهر قدس اشاره کرد و گفت: این پروژه برای ما بسیار مهم بود و همچنین بهسازی جاده هراز به عنوان یکی از مهمترین اقدامات و فعالیت‌ها در این حوزه به شمار می‌رفت.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به منظره آرایی گالری امامزاده هاشم هم اشاره کرد و گفت:این پروژه برای ما بسیار مهم بود چرا که این تونل از دیدگاه ما یک تونل وحشت بود که مردم در آن تردد می‌کردند که با وقت گذاشتن و پیگیری‌های صورت گرفته این تونل وحشت تمام شده و هم اکنون با منظره آرایی شاهد بهبود و آراستگی این آزاد راه هستیم.

وی در پایان اظهار کرد: یک مسیر ترانزیتی بین الملل شرق به غرب وجود دارد که به زودی به بهره برداری می‌رسد و نقش موثری در بهبود و کاهش بار ترافیکی دارد.

اسلامی در پاسخ به سوالی بابت اینکه آیا احتمال دارد با نزدیک شدن به اربعین حسینی اعزام از طریق سفر‌های هوایی انجام بگیرد، گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا هیچ پروازی برای ایام اربعین به کشور عراق نداریم و در مسیر تردد هوایی عراق تنها مقامات دولتی عراقی جا به جا می‌شوند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه روکش آسفالت جاده‌ها از سال گذشته آغاز شده است، اظهار داشت: به زودی گیت‌های عوارضی برداشته می‌شود و تمامی مراحل اخذ عوارض به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در پایان درباره آورده‌های متقاضیان در طرح اقدام ملی مسکن گفت: این طرح متوقف نشده و تاکنون ۱۴۰ هزار نفر آورده داشته‌اند.

 

میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر